ŁAZANKI PO MOJEMU #13
KAPUSTA:
- pół główki białej kapusty gotować do miękkości,
- dodać 2 ziela angielskie,
- dodać 2 liście laurowe.
KIEŁBASA:
- 3 kiełbasy śląskie kroimy w pół plastry i podsmażamy ok. 3-5 min.,
- dodajemy 1 cebulę,
- pół opak. makaronu do łazanek gotujemy wg instrukcji na opak.
- pół główki białej kapusty gotować do miękkości,
- dodać 2 ziela angielskie,
- dodać 2 liście laurowe.
KIEŁBASA:
- 3 kiełbasy śląskie kroimy w pół plastry i podsmażamy ok. 3-5 min.,
- dodajemy 1 cebulę,
- pół opak. makaronu do łazanek gotujemy wg instrukcji na opak.
![]() |
| pokrojona kiełbasa ślaska |
![]() |
| gotująca się kapusta |
![]() |
| kiełbasa z cebulą |
![]() |
| kiełbasa z cebulą |
![]() |
| łazanki |
![]() |















Komentarze
Prześlij komentarz