ŻÓŁTA PAPRYKA FASZEROWANA RYŻEM I MIELONYM MIĘSEM #12
- 1 podsmażona cebula,
- 10 żółtych papryk - odkroić górę w czapeczki i wyjąć miąsz, umyć.
- pół kg mięsa mielonego - podsmażyć,
- 125 g ugotowanego białego ryżu,
- 5 pomidorów bez skóry i pestek,
- wegeta,
- sól i pieprz.
Wszystkie składniki wymieszać i nafaszerować nimi paprykę.
Paprykę piec od 15 do 30 minut w 180*C
- 10 żółtych papryk - odkroić górę w czapeczki i wyjąć miąsz, umyć.
- pół kg mięsa mielonego - podsmażyć,
- 125 g ugotowanego białego ryżu,
- 5 pomidorów bez skóry i pestek,
- wegeta,
- sól i pieprz.
Wszystkie składniki wymieszać i nafaszerować nimi paprykę.
Paprykę piec od 15 do 30 minut w 180*C
Pozdrawiam, Weronika.
Komentarze
Prześlij komentarz